Четвер
28.03.2024
11:43
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Християнський Світогляд
Головна Реєстрація Вхід
МОЛИТВИ У СПОКУСАХ - Форум »
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Молитви » МОЛИТВИ У СПОКУСАХ » МОЛИТВИ У СПОКУСАХ
МОЛИТВИ У СПОКУСАХ
галчонокДата: Середа, 04.05.2011, 11:21 | Повідомлення # 1
модератор
Група: Адміністратори
Повідомлень: 176
Нагороди: 1
Статус: Offline
Молитва в спокусах (св. Томи Кемпійського)
Предобрий Ісусе! Просвіти мене Твоїм внутрішнім світлом та розвій усяку темряву з мого серця. Відверни від мене всякі внутрішні забруднення і спокуси, що на мене нападають. Приходи мені завжди на поміч у боротьбі зі злими духами та допомагай мені покинути усі злі пожадання. Ти сам, Ісусе, оволодій моїм серцем, щоб я міг спокійно величати і вихваляти Тебе, мого Бога. Накажи вітрам і бурям, що розбурхують моє серце, нехай затихнуть. Скажи морю мого серця – і настане спокій в ньому. Зішли світло Твоєї правди на землю мого серця, бо коли Ти, Боже її не просвітиш, пуста буде і безплідна. Вилий Твою ласку з Небесних Висот, зішли Небесну росу та окропи нею моє серце, нехай відсвіжить вона землю мого серця, щоби принесла, якнайкращі й найбагатші плоди справжньої побожності мені на добро, Тобі ж на славу. Амінь.


У будь-якій людині захований цілий світ, нескінченно цінний в очах Божих. Олександр Мень
 
галчонокДата: Середа, 04.05.2011, 11:22 | Повідомлення # 2
модератор
Група: Адміністратори
Повідомлень: 176
Нагороди: 1
Статус: Offline
Молитва про перемогу над спокусами
Господи Милосердний! Ти створив чоловіка, щоб душею і тілом прославляв Тебе і вірно Тобі служив. Ти вчинив моє тіло храмом Святого Духа і освячуєш мене кожного разу, коли в Пресвятій Тайні Євхаристії я приймаю Найсвятіше Тіло і Кров Твого Єдинородного Сина – Ісуса Христа.

Дай мені, Господи, силу, щоб я міг мужньо і успішно переборювати спокуси злого духа та всі мої низькі пристрасті й пожадання. Зачини двері мого серця перед жадністю земної слави і дочасного майна, не дай доступити до мене ненависті й заздрощам, віджени від мене гріховні думки й пожадання та дай мені силу подолати їх. Дозволь, щоб я через щоденні перемоги, віддав усі мої сили душі і тіла Тобі на служіння. Укріпи, Господи, Твоєю Милістю мою слабку людську природу, допоможи мені, щоб я щораз більше освячував себе, а колись у майбутньому житті прийми мене до Твоєї Небесної Слави разом з усіма Святими і тими, що вірно служили Тобі. Згадай, Пречиста Діво Маріє, і Мати моя Небесна, що я віддався Тобі в опіку і Тобі хочу належати, рятуй і підтримай мене під час моїх спокус. Амінь.

Молитва при спокусі на зміцнення
1. Свята, страшна сило Животворного Хреста, просвіти мене. Боже, дай мені сили служити і вірити в Тебе, пішли Ангела Хоронителя на зміцнення сил моїх і освячення душі. Світло Небесне від Престолу Правди – зійди і зміцни мене. Амінь.

2. Зміцни мене, Господи, в боротьбі моїй. Не дозволь лукавому змієві мати владу наді мною. Господи, не допускай випробувань більше, ніж я можу витерпіти Господи, не дай загинути мені посеред безчестя мого. Господи, зміцни мене в несінні хреста мого. Амінь.


У будь-якій людині захований цілий світ, нескінченно цінний в очах Божих. Олександр Мень
 
Форум » Молитви » МОЛИТВИ У СПОКУСАХ » МОЛИТВИ У СПОКУСАХ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright hrystyjany © 2024